Analytics

torsdag 9 december 2021

Rensa torpedväggen i kupén

Ikväll blev det tid att gå ut i garaget. Väl ute fungerade jag på vad som skulle ske. Egentligen är jag i behov av att få mer ordning på sakerna i garaget. Alldeles för mycket saker ligger på golvet. Framöver ska jag bygga en förvaringslösning men det blev inte ikväll.

Musik i stereon och en skön pall. Nåja, den vid något tillfälle snabbspikade bilrenoveringspallen blev ganska skön med något sittunderlagsliknande på.

Dämppappen som sitter på torpedväggen och framskärmarna måste bort för att det ska gå att rostlaga framskärmarnas nederkanter mot golvet men även för att det ska gå att slipa plåtrent innan målning. 

Det här jobbet är inte så kul men om man tillåter sig att låta det ta tid, lyssna på musik och bara vara så blir det helt ok. Framförallt är det roligt efteråt när man inser att man kommit framåt.

Med hjälp av en kniv, hammare och värmepistol togs mycket, men inte allt, bort. Värmepistolen övergavs relativt snabbt då det blir för kletigt även om man inte värmer speciellt mycket. Istället fungerade det bättre att med hammaren knacka på knivbladet så dämppappen hyvlades av. De sista limresterna skapades av med kniven, men det tar tid. 

Vänster sida i bilden är skrapad men höger återstår. 
Det blir en del skräp. Överkant på torpedväggen kvarstår men hjulhusen är skrapade. 

Smidigt att inte ha golv i kupén då man får en bättre arbetsställning 😉

På återseende! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar